11 abr 2008

Apostata ja!, si així ho sents

A SOC volem una societat amb valors espirituals, lliures i no depenents de cap religió o dogma. Per això recolzem obertament la campanya Apostata ja!.

L'associació ANIM ha endegat aquesta campanya a favor de l'apostasia. (L'apostasia és l'acte voluntari de renúncia de la fe catòlica. Qualsevol persona batejada és considerada catòlica, doncs figura en els registres eclesiàstics i per tant es considerada un fidel que combrega amb les directrius del Papa i els dogmes en els que es basa l'Esglèsica Catòlica Apostòlica Romana).

Avui divendres, dins la campanya "Apostata ja!", serà una jornada informativa on ANIM ficarà una taula a la Plaça Sant Joan per tal de difondre la possibilitat de l'apostasia als vianants.

I el dilluns 14, tindrà lloc la Primera Trobada per a l'Apostasia a Lleida, davant del Palu Episcopal al carrer Bisbe, 1. L'acte començarà a les 12 del migdia i constarà de la lectura d'un manifest i de la tramitació de les sol·licituds dels assistents que així ho desitjin.

Agraïm a ANIM aquesta iniciativa que ofereix als lleidatans una possibilitat més fàcil i popular de declarar-se'n deslligats de la religió catòlica.

No hay comentarios: