24 may 2007

Acte de fi de campanya


Crònica del final d'una aventura:

Lleida, 24 de maig de 2007, a les 20:30h a la Plaça Sant Joan. El candidat a l'alcaldia per Societat Civil, Rubén Escartín, ha començat l'acte parlant dels inicis del partit, la neopolítica, els actes públics fets durant la campanya i les propostes generals de SOC.


Després s'ha llegit un manifest realitzat per joves estudiants d'ESO amb el tema de "La consciència del canvi climàtic" ambientat amb música en directe.
Li ha seguit una representació teatral sobre "La Mare Terra i els problemes amb els seus fills els humans", realitzada per tres joves actrius. (la representació ha estat escrita i dirigida pel Rubén Escartín).


L'acte ha finalitzat amb l'actuació musical del jove grup neopunk "Golpe al Estado".


Hem repartit unes 100 peces de fruita ecològica (pomes, plàtans, llimones) entre els assistents a l'acte.
En la nostra línia ideològica, hem dedicat atenció als joves: els hi hem ofert un espai d'expressió sense censures, i ells ens han ajudat a concretar les nostres propostes creant un acte més creatiu i enriquidor. Mil i una gràcies a tots ells.
La gent de SOC volem agrair públicament al dibuixant Jordi Balasch la seva especial atenció i dedicació, al incloure'ns cada dia i amb tant enginy a la vida política de Lleida de la darrera setmana. Ha sigut un honor inspirar el personatge del soc, i per a nosaltres ha sigut la millor presència que hem pogut tindre a la premsa. Els acudits gràfics de ByBalasch surten al diari BonDia, et convidem a visitar la seva web www.bybalasch.com per passar una boníssima estona amb altres acudits de l'actualitat.

12 comentarios:

Anónimo dijo...

Com us subvencioneu la campanya?
Quin ha estat el cost total?
Gràcies.

Winterlest dijo...

M'agrada l'idea xo fins l'any q ve no puk votar...
Es aquesta la web oficial del partit?

Societat Civil dijo...

Benvolgut anònim,
si et refereixes a com hem finançat la nostra propaganda electoral i els nostres actes públics, prefeririem parlar de recursos i no de costos. SOC és un partit ric en recursos humans. La gent que mou SOC és una meravella, i cadascú ha aportat lo que sabia, lo que volia i lo que podia. El partit no admet donacions externes, doncs així ens gestionem amb absoluta independència (també aguditzem l'enginy: com podem fer molt amb poc?). Respecte als recursos econòmics, hem tingut despeses de constitució del partit (200€), 200 cartells (130€), 1500 díptics (120€), 4 pancartes (200€), fotocopies (60€), lloguer d'equip de so (300€), i altres (50€). Sí, el cost total uns 1000€. Aquesta quantitat ha sortit de la butxaca personal de tres membres de SOC que han preferit gastar-se els euros en moure una nova consciència política que comprar-se un portàtil, augmentar la capacitat de l'ordinador o viatjar a les Balears en compte de a la Xina (també ens ha anat bé fer això doncs complim un dels nostres ideals que és la simplicitat com a model vital, tots podem viure igual amb menys coses). Això és com t'ho hem comptat. Tu preguntes, nosaltres responem.

Societat Civil dijo...

Hola winterlest, és important desenvolupar idees pròpies, ser lliurepensant. Quan puguis votar, guiat per lo que sentis, i si no hi ha res que t'agradi, doncs agafes uns amics i fots un partit, te votes a tu mateix@ i te quedes tan ample.
Aquest és el blog oficial. Tot lo que és SOC ho trobaràs aqui. Un dia farem una web més wuapa, de moment (i quasi sempre), lo sencill és lo millor.
www.societatcivil.blogspot.com

Anónimo dijo...

Benvolguts amics..

Referent als costos m’agradaria corregir la quantia de l’equip de so (que ha estat de 450€ + les despeses de l’electricista) aprofitant també per explicar-vos la bonica historia que ha estat al darrera per a que tot això fos possible..

El nostre gran amic Xavi (tècnic de so), el qual varem avisar un hora abans, quan em va passar el pressupost li vaig dir que no podíem cobrir-ho.. no podia arribar-hi.. com a molt podia pagar-li 300€.. i el mes següent li donaríem la diferencia.. ell va acceptar i va deixar tota la seva feina aparcada sabent que després li tocaria treballar tota la nit.. sabia que valia la pena i el nostre amor per els adolescents valia tot sacrifici.. i així ho varem fer.. des de l’amor... Gràcies Xavi.. des d’aquí t’envio una gran i dolça abraçada.. i gràcies també a tots aquests adolescents i joves preciosos que van estar amb nosaltres.. i que ho varen fer fantàsticament be.. vareu deixar un llistó molt alt.. com a musics i com a persones.... teniu una essència preciosa.. Gràcies colegues 

Aquesta es una anècdota de les moltes persones que han participat amb nosaltres per a que tot el nostre camí fos possible i aquestes han estat les riqueses de recursos humans per a que tot hagi estat possible.. Gràcies també a tots els que des de l’amor ens heu ajudat..

Una gran i dolça abraçada...

Amb amor,

Maite

Anónimo dijo...

Sóc l'anònim que preguntava pels quartos... Gràcies per la vostra explicació. Tant de bo que tots els partits, grans i petits, donguéssin explicacions sobre les seves campanyes. Sort.

Winterlest dijo...

Estic d'acord amb lo k mas dit xo crec que la gent recordaria millor un web amb la direcció més curta, total podrieu tenir un SOC.cat, continuant amb el blog, per no+ 12 € l'any utilitzant un redireccionament, tambe ni ha de gratuits com el que faig ana jo mols cops, que no deixe de ser el mateix.
Vagi be!

Societat Civil dijo...

Doncs és veritat winterlest, això que ens proposes és ven fàcil i també facilita les coses als demès. Ho farem aviat.
Moltes gràcies.

Anónimo dijo...

Primer em va cridar molt l'atenció la pancarta. El dijous vaig tornar a la plaça Snt. Joan quan ja tocava la música. Molt bé per cert. Molt bo el grup.

Em vaig apuntar l'adreça del bloc i he quedat molt impressionada. Res no està perdut si seguim/seguiu amb accions per la vida. Tinc 66 anys i gent com vosaltres feu que no perdi l'alegria de viure. La ciutadania té molta força.

(Anècdota, a les 9 vaig haver de marxar perquè teníem assaig del Rèquiem de Fauré a l'esglesia. Us sentíem i a mi, una mica cansada dels assajos, ho trobava una mica surrealista i divertida, la 'fusió'dels 2 estils.)

Endavant en la vostra alenada d'aire fresc... Iraine...

Societat Civil dijo...

Benvolguda Iraine,

gràcies pel teu també surrealista i amable comentari, ens imaginem la situació anecdòtica que comentes i és molt divertida (tot i que també lamentem haver distorsionat el vostre assaig);
ahir va ser un vespre molt especial, nosaltres vam poder fer una gran festa de fi de campanya; que be no haver-la deixat per avui que ha plogut de valent tot el vespre; si el temps i l'univers es confabula amb nosaltres i a tu te donem una alegria vital, ja no necessitem res més.

"El que ens doneu la gent com la Iraine no ho canviariem ni pels 93.000 vots de les persones que el diumenge estan convocades a les urnes de Lleida".

Mil i una gràcies Iraine.

Rafa dijo...

Molt bones, descobreixo aquest partit i aquesta web quan tot just fa uns minuts que ha començat el que es coneix com a "dia de reflexió".
Només dir-vos que em quedo gratament sorprès per un partit que fa referència a Rigoberta Menchu (estic molt vinculat a Guatemala), un partit que coneix el que s'ha anomenat psicomàgia, que parla de Jodorovsky i d'altres coses que m'ha encantat llegir per aquí.
Una abraçada des de Pardinyes, amb la Mitjana devant meu, i tot el meu recolzament que, per suposat, tindreu el diumenge.

Societat Civil dijo...

Gràcies Rafa,
que genial continuar fent amics amb aquest projecte polític,
hem fet tot lo que hem pogut amb els nostres mitjans perquè la gent afí com tu ens coneixès,
de segur que no hem pogut arribar a tots però també sabem que SOC és un partit de futur més que de present (som una llavor de consciència), en tot cas aquesta setmana vàrem estar enviant missatges (email,SMS) amb la consigna: "un altre món és possible, una nova política és necessària, si ho vols, vota SOC".
Encara hi ha temps a que gent afí com tu pugui fer el diumenge un vot de consciència neopolítica.
Ens arriba el teu suport i la teva energia. Tots fem SOC.