27 may 2007

A les 158 llavors

Gràcies a tots els que volem començar a creure en una nova política, ...perquè només nosaltres podrem canviar-la.


Una llavor és lleugera per ser transportable fàcilment, pot romandre inert molt de temps, inclús segles. Però com porta el germen de la vida, i un bon dia, les condicions devenen favorables, i germina, i pot convertir-se en una bella flor, o en una tomaquera de fruits deliciosos o en un robust arbre de 112 metres d'alçada.


La llavor té una potencialitat asombrosa, però també pot quedar-se esperant pacientment, la vida no te presa, simplement apareix quan apareix, passa quan passa, és quan és. A partir d'ara què voleu que fem?...


Font: http://www.elpais.com/comunes/2007/elecciones/municipales/Lleida/25/120

2 comentarios:

Societat Civil dijo...

Com a cap de llista del moviment SOC, em sento molt satisfet pels resultats.
Ahir 27 a la nit, confesso haver tingut moments de desànim, al no veure'ns dintre ni tant sols de 1% del total dels vots, però aquest matí, al veure el diari, i adonar-me que erem la novena força política de catorze, que vam començar la campanya fa dues setmanes, sense recursos econòmics però amb moltes ganes i il·lusió, que el que nosaltres plantegem costa d'entendre, de pair, de valorar, d'etiquetar, que hem arribat a 158 persones que han confiat en nosaltres, que vam donar l'oportunitat de nèixer a un grup de música jove, que vam donar l'oportunitat a la gent de Lleida a sentir que és l'energia i a experimentar el plaer de la meditació en moviment (taiji), i que vam donar l'oportunitat a que cadascú sembrés el seu desig de futur per Lleida, ESTIMATS GERMANS, HEM GUANYAT!!!!!!!!!!!!

Hem guanyat perquè hem demostrat que es pot fer,es pot fer Neopolítica, i es poden canviar les coses.

Ara ens queda un llarg camí, un camí de planificació, un camí d'acció Neopolítica, un camí en el que el grup es consolidarà, creixerà, s'espandirà i com tot procés natural d'un ésser viu, es reproduirà. I arribat el moment de morir, ho farà deixant pas a nous moviments que a partir del que nosaltres hem après, ells començaran una nova tasca cap al destí de la humanitat, ELEVAR LA NOSTRA CONSCIÈNCIA, la nova ERA POLÍTICA, ja ha començat.

Rubén Escartín
Cap de llista

Anónimo dijo...

Si Xavi aquesta dada realment es sorprenent.. vots nuls??

Gràcies Ruben per ficar les paraules a la que també seria la meva expressió.. així també ho sento.. de fet, encara som una llavor.. una llavor de consciencia i ara es quan pot començar a germinar i a creixer..

Per a mi personalment ha estat molt enriquidor compartir totes aquestes experiencies que han estat enriquint-nos durant aquestes dos setmanes.. el cami no era facil.. tots ho sabiam.. però sento que a pesar de tot realment hem sembrat aquesta llavor..

Gràcies a tots i totes..

Una gran i dolça abraçada

Amb amor,

Maite Arbonés
Candidata de SOC