19 may 2007

Un nou color. Una nova política.


El color de SOC és diferent bàsicament per quatre aspectes:

1. És un partit exclusiu de Lleida. Societat Civil ha sigut creat per gent de Lleida i només es proposa fer una actuació local autodependent.

2. És un partit amb un discurs clar pero inclassificable. Nosaltres proposem desenvolupar la Neopolítica. Volem superar plantejaments polítics caducs com les esquerres, les dretes, el liberalisme, el conservadorisme, etc.

3. És un partit que va a buscar un nou vot. La meitat de la gent que pot votar s'absté, i dels que voten hi ha molts no convençuts. Els partits actuals, i els nous amb discursos similars als ja coneguts, no faran que la gent que ara no vota vulgui votar. Això només ho aconseguirà la política que connecti amb els nous valors d'una societat emergent.

4. És un partit d'ideals elevats. Tenim els peus ferms a terra i el cap lliure al cel. Estem en desacord amb qui parla d’utopies irrealitzables i només es dedica a la crítica sense acció. Les utopies d'avui són les realitats de demà.

Gràcies a tots els que creieu en una política diferent, perquè SOC també l'heu fet vosaltres.
Si vols, si hi creus, si ho sents, ...només llavors vota SOC.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

si voleu que us respectin, respecteu la feina del altres

Societat Civil dijo...

Company anònim, ens agradaria que especifiquessis en què no sents que et respectem. Nosaltres de moment ens sentim respectats. Em pogut haver expressat o comés alguna acció errònia, però no amb malintencionalitat.
Sinó concretes més no podrem corregir-ho. Per això, si vols, et convidem a fer-ho.
Atentament.
Javier Gome. President de SOC.

Societat Civil dijo...

Benvolguts membres de la CUP, hem sabut que el primer comentari d’aquest article és de la vostra part. Lamentem haver ficat alguns cartells sobre els vostres i que us sàpiga tan greu. Nosaltres només disposem 200 petits cartells. No podem competir de cap de les maneres amb els milers que en disposeu vosaltres i els altres partits. L’únic que us podem dir és que hem sigut democràtics a l’hora de pegar-los, i no hem discriminat a cap partit (tots han sigut un bon suport, fins i tot el Miguel Bosé). Tindrem més cura en la mesura que puguem (tot i que això ja ho hem fet). Molta sort el 27, hauríem de ser a la Paeria varis nous partits, tant debò sigui així.
Atentament, SOC.