24 abr 2007

Gràcies!, la il·lusió continua!

Aquest és un dels artícles més llegits, et convidem a conèixer més del partit Societat Civil. www.societatcivil.blogspot.com
Gràcies de cor a tots els que esteu i els que no esteu, perquè tots hi SOU. La vostra energia ho ha fet possible.
Continuem! I continuem perquè vàrem arribar per quedarnos-hi.

Potser encara és aviat perquè entenguem bé el que representa que un partit neopolític com SOC, tingui una butlleta el dia de les eleccions municipals. Intuïm que estem sent creadors i espectadors d'un dels canvis polítics més transcendentals que s'han vist des de les eleccions del 78 i la instauració de la democràcia. Aquest canvi, però, encara és una llavor germinant.

Us podriem comentar vàries anècdotes que engresquen, però triem aquesta: Ahir ens arribava l'email de la Maite (companya que va vibrar de seguida amb aquest projecte) i ens contava que la seva filla va arribar a casa dient-li que el seu professor de Socials havia parlat a classe sobre política i en concret d'un nou partit que es deia SOC.

Si dels 40.000 ciutadans de Lleida que no voten (per manca d'identificació política, per desconfiança en tot allò que tingui la paraula política, per desinterès i desencant, perquè es van a la platja i no passa res per no votar ja que tots fan el mateix, etc), si només el 7% creuen en nosaltres, i els polítics de la Paeria hauran d'escoltar en primera persona a una nova societat emergent.

Dels que ja votaven la distribució anirà així: CIU lluitarà amb el PSC, com sempre, ERC i CUP compartiran electors afins, igual que PP i Ciutadans. IC-EV es quedaran tal com estan, i després queden partits nous i petits com nosaltres. I sincerament, creiem que el nostre discurs és el que molta gent estava esperant. Nosaltres no lluitem per cap vot, només fem propostes diferents pensant en el planetai en una societat en equilibri.
La gent que voti a SOC serà aquella que pensi que les coses es poden començar a canviar, que els polítics poden ser gent íntegra i que el veritable poder està en les societats civils, i no en els polítics, no en l'economia, no en els governs.


Aquí teniu la llista. Com hem dit abans, són tant importants els que esteu com els que hi sou aportant la vostra energia de canvi amb els vostres emails, compartint l'ideari i recomanant aquest blog, www.societatcivil.blogspot.com (el trobareu fàcilment escrivint al Google societatcivil, tot junt).


RUBÉN ESCARTÍN PASCUAL
ALBERT ARQUÉ I GRAÓ
ESMERALDA CIERCO PAIS
MAITE ARBONÉS ARRUEGO
MARIA CASTELL COTS PASCUAL
JOSEP MIQUEL GELI I GASSÓ
ANTONIO GÓMEZ CASAS
ÀNGELS FELIS SANTOROSA
ANTONIO RODRÍGUEZ PALAU
ÀNGELS ANTOLÍN FERNÁNDEZ
JORDI FERRER CANCHO
MERITXELL PERALTA ROSELL
JORDI SANJUAN FUENTES
OLGA BALLESTER BERTRAN
BRUNI SÁNCHEZ RODRÍGUEZ
MARÍA JOSÉ VERGENS TARRAGÓ
JOSÉ LUIS LÓPEZ PADILLO
NEUS CARULLA SOLSONA
SÍLVIA GONZÁLEZ DELGADO
MANEL RODRÍGUEZ ZAMORANO
JOSEP TORRES BALASCH
ESTER MUÑOZ JOVÉ
RAMÓN MONTER SOLÉ
NORBERT RAYMAT BARRI
MONTALBÀ LLOBERA LLOBET
ANTONIO BLANCO RAMA
ISAAC BARÓ REMOLA

ISABEL RAVENTÓS MARTÍ
NÚRIA CASTELLS ARMARIO
JOSE MARÍA MELLINAS GIMÉNEZ
MIRIAM FUENTES FARRÉ
DAVID GUARDIA PARRAMONA
ROSARIO QUINQUILLA FRANCÉS
CARME TORRENTE SOLANO
JAVIER GOME HIDALGO


Foto anecdòtica, natural, sincera i sense complexos, com tots els que fem SOC.
La titulem "Cap i Cua de la llista".
Feta pel Jon (5 anys).

No hay comentarios: