18 abr 2007

Com presentar la nostra candidatura?

En aquests moments totes les energies del partit estan dirigides a completar una llista digna per presentar-la com a candidatura. Hem cregut necessari obrir la possibilitat d'entrar a la llista a qualsevol persona de la societat que sigui afí, sense necessitat de militància ni cap altre requisit. Això hauria de ser una facilitat per aconseguir la signatura i la fotocòpia del DNI dels interessats en ser candidats. La realitat no és així. Tenim ja centenars de simpatitzants que afirmen que votarien a SOC i sortirien d'aquest gran grup de gent que utilitzen l'abstenció com missatge a la política social actual. Però també diuen no voler saber res de sortir a cap llista ni de ficar-se en política.
Per què?.
Quant de mal s'han fet els polítics amb els últims anys de corrupció, intolerància i crispació. A ells i, malauradament a la confiança de la societat.

D'una altra banda, estem rebent una insospitada il·lusió de molta i molta gent amb la que tractem aquests dies. Ells veuen la possibilitat real de començar a canviar quelcom en la societat, i també, com no, en la política. Nosaltres també. SOM aquí.

No hay comentarios: